About me & contact

quirine

Hi! Ik ben Quirine, 25 jaar en ik ben de oprichtster van Quirines.nl. Op mijn blog schrijf ik minimaal twee artikelen per week over de onderwerpen waar ik het meest blij van word: vegan leven en reizen.

Vegan

Ik ben een enorme dierengek en daarom is het voor mij een logische stap geweest om geen dierlijke producten meer te consumeren. Sinds oktober 2015 eet ik plantaardig en sindsdien is er, letterlijk, een nieuwe wereld voor mij opengegaan. Hier voel ik me zo goed bij, want ik draag niet meer bij aan het dierenleed. Verder heb ik meer energie, straalt mijn huid en heb ik geen last van een opgezette buik na het eten. Daarom inspireer ik het liefst zoveel mogelijk mensen om dierlijke producten (vaker) te laten staan. Of je nou een diehard vegan bent, of iemand die één keer in de week geen vlees eet: Quirines is bedoeld voor iedereen die hierin is geïnteresseerd.

Reizen

Reizen doe ik het allerliefst; van weekendjes naar Berlijn tot skiën in de Alpen en van Portugal ontdekken tot backpacken in India. In 2013 ben ik voor vijf maanden door Azië gaan reizen en op dit moment ben ik mijn grote wens aan het vervullen: reizen door Zuid-Amerika. Niet alleen heb ik enorm veel zin om nieuwe plekken en culturen te ontdekken, ik wil ook weten hoe het gaat om daar veganistisch te leven. Zuid-Amerika staat niet bekend om de plantaardige keuken, dus ik ben benieuwd! Dit alles deel ik natuurlijk op mijn blog.

Ervaring

Schrijven, en dan vooral online, is sinds een lange tijd onderdeel van mijn leven. Ik heb de studie Media & Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam gevolgd en mij gespecialiseerd in Schrijven & Redigeren. Ik heb geschreven voor Girlscene.nl, The Next Closet en GezondNU.nl. Op dit moment schrijf ik blogs voor de Veganchallenge.nl.

Contact

Ik houd je graag op de hoogte via mijn Facebook-pagina en Instagram. Mocht je contact met mij willen opnemen, dan kun je een mail sturen naar quirinesmit91@gmail.com.

Liefs,
Quirine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *