About Quirine(s) & contact

Wie ben ik?

Hi! Ik ben dus Quirine, 26 jaar en oprichtster van Quirines.nl. Ik woon in Amsterdam en naast mijn blog werk ik als Content & Marketing Manager voor het toffe merk Abbot Kinney’s. Dus ja, iedere dag ben ik bezig met plantaardige voeding, (online) communicatie en schrijven, heel veel schrijven.

Waarom vegan?

Sinds 2015 ben ik vegan en nog altijd is dit de meest gestelde vraag aan mij. Logisch ook, want vroeger vond ik veganisten extreem en ik kon mij ab-so-luut geen leven zonder kaas voorstellen. Waarom kies ik dan hiervoor? Ik ben een enorme dierengek. Simpel als dat. Katten, apen, varkens en luiaards: voor mij zit hier geen verschil in. Waarom is het ene dier een huisdier en wordt het andere dier gebruikt voor de bio-industrie? Voor mij is het een logische stap om geen dierlijke producten meer te consumeren en ik voel mij hier zó goed bij. Ik draag niet meer bij aan het dierenleed, ik eet gevarieerder en lekkerder dan ooit, ik heb meer energie, een mooie huid én geen opgezette buik meer na het eten. Dit moest ik gaan delen met de rest van de wereld!

Over Quirines.nl

Daarom is Quirines.nl ontstaan. Je vindt hier artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen, maar wel met een vegan insteek. Reizen is mijn lievelings hobby; ik struin de beste hotspots af en ik leg uit hoe je kunt overleven als vegan op vakantie. Geen idee wat je moet koken? Ik deel een aantal van mijn favoriete recepten zoals deze sushibowl of een broodje met tempeh bacon. Verder interview ik inspirerende vegans in de rubriek ‘Een kijkje in de keuken van..’ en ik deel mijn tips & ervaringen hoe jij (vaker) dierlijke producten kunt laten staan. Of je nou al jaren vegan bent, of gewoon wat meer wilt weten: deze plek is bedoeld om iedereen te inspireren.

Samenwerken?

Dat kan! Ik sta open voor samenwerkingen met merken en bedrijven. Mocht je een leuk voorstel hebben, dan kun je dat mailen naar quirinesmit91@gmail.com. Verder ben ik ook heel actief op Facebook en Instagram.

Liefs,
Quirine

quirines

2 thoughts on “About Quirine(s) & contact”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *